Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereOm Nykøbing Dyreklinik

Smådyrsklinik med fokus på faglighed, tryghed og service

Nykøbing Dyreklinik er en moderne dyreklinik, der tager sig af hunde, katte, kaniner og andre smådyr. 

Vi prioriterer høj faglighed, tryghed for både patienter og klienter og god service.

Hos os kan vi tilbyde alle almindelige kliniske udredninger samt almindelige operationer som sterilisation, kastration, tandrens mm.

Nykøbing Dyreklinik er en afdeling af Odsherreds Dyrehospital, og derfor henvises større medicinske og kirurgiske udredninger til Odsherreds Dyrehospital i Asnæs.

Høj faglighed:

Vi prioriterer høj faglighed i alle vores behandlinger, hvilket betyder stor vægt på efteruddannelse af både dyrlæger, veterinærsygeplejersker og klinikassistenter, så du kan være sikret den bedste faglige behandling, når du kommer hos os.

Tryghed:

At vælge dyrlæge er en tillidssag, og vi ønsker at vores klienter skal være trygge hos os. Tryghed for os betyder at vi tager os tid til vores patienter, at den faglige behandling er i orden, og at du som klient kan være sikret en ordentlig information hele vejen igennem. 

Service:

Hos os bestræber vi os på at levere en altid god service.

Foder:

Vi har et bredt udvalg af kvalitetsfoder til hunde og katte, og vi hjælper gerne med råd og vejledning om korrekt ernæring til dit kæledyr.

På Nykøbing Dyreklinik tager vi os af alle mindre husdyr.

Vi kan tilbyde både medicinsk udredning og behandling, samt mindre operationer, som sterilisation, kastration, tandrens m.m.

Vi henviser til Odsherreds Dyrehospital ved behov for:

  • Røntgen
  • Ultralydsskanning
  • Større operationer
  • Tandrøntgen
  • Indlæggelse af intensive patienter

 

 

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.