Booking

Online booking

Vi har nu mulighed for at tilbyde online booking af standard ydelser på Nykøbing Dyreklinik.

Hvis dit dyr er sygt skal du ALTID ringe til klinikken på TLF: 59329009

 
Det er nu muligt at booke tid til sundhedseftersyn og vaccination, chipmærkning, negleklip, sutur fjernelse, udstedelse af EU-pas mm.

Hvis du er ny kunde på Nykøbing Dyreklinik/Odsherreds Dyrehospital eller som eksisterende kunde ikke har modtaget en email med bruger og kodeord, skal du først oprettes som bruger i vores online booking system. Dette gøres ved at trykke "Opret bruger" på bookingsiden.

Den endelige tidsbestilling kan først laves, når du har modtaget en bekræftelsesmail med bruger og kodeord (typisk samme dag).

OBS!

Hvis du allerede har modtaget en e-mail fra os med bruger og kodeord, skal du benytte knappen 'Log in' - IKKE "opret bruger"!!!

Hvis du har problemer med brug af bookingsystemet, kan du altid ringe til os og få hjælp eller booking direkte i telefonen på 59 32 90 09. 

Gå direkte til det online booking system HER

 

Vær opmærksom på at du kan KUN kan booke tider i Nykøbing - IKKE i Asnæs

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.