Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereKatte og ID-mærkning

Derfor bør du få din kat ID-mærket Skrevet af Dyrlæge Vibeke Lassen | 2. feb 2018

Vi oplever ofte at katteejere ikke har deres katte ID-mærket og registreret. Det gør det næsten umuligt for os at finde ejeren, når vi får indbragt en kat, enten fordi den er kommet til skade, eller måske bare er løbet for langt væk.

Der er ikke noget vi hellere vil end genforene katten med sin rigtige ejer, men uden ID-mærkning har vi meget svært ved dette.

ID-mærkning kan enten ske ved øretatovering eller microchipning.

Øretovering skal foregå i bedøvelse, tatoveringen er synlig for alle, og det er derfor nemt at se at katten har en ansvarlig ejer. Hvis din kat kommer til neutralisation øretatoverer vi gratis.

Microchipning sker uden bedøvelse, og klares ved indstik med en kanyle i nakken. Microchippen kan kun aflæses med en chipskanner, og det er derfor kun dyrlæger, politi og falck der kan aflæse en chip.

Vi anbefaler øretatovering, evt. samtidigt med microchipning. På den måde har du og din kat den bedste chance for at finde hinanden igen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Hjælp os med at få din kat sikkert hjem igen, få den ID-mærket.

Del denne historie
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.